Despre noi

Suntem în afaceri de publicitate din 2005. Si, în timp ce fiecare brand este acum un brand digital, tehnologia în sine nu este o strategie. Conectarea cu oamenii de azi necesita ingeniozitate, agilitate si curaj. Întâmplator, aceasta este specialitatea noastra.

Ce este SEO?

Optimizarea motorului de c─âutare (SEO) este procesul de a afecta vizibilitatea unui site web sau o pagin─â web ├«n rezultatele nepl─âtite a unui motor de c─âutare – adesea men╚Ťionat─â ca “natural”┬ásau┬á“organic”.┬áSEO poate viza diferite tipuri de c─âutare, inclusiv c─âutare de imagini, c─âutare local─â, c─âutare video, c─âutare de ╚Ötiri ╚Öi motoarele de c─âutare verticale specifice industriei.

Ca o strategie de marketing pe Internet, SEO consider─â cum motoarele de c─âutare de lucru, ceea ce oamenii caut─â, termenii de c─âutare sau cuvinte cheie reale tastate in motoare de cautare si care motoarele de c─âutare sunt preferate de publicul lor ╚Ťint─â. Optimizarea unui site web poate implica editarea con╚Ťinutului s─âu, HTML,php,css ╚Öi codificari asociate at├ót cre╚Öte relevan╚Ťa sa pentru anumite cuvinte cheie ╚Öi de a elimina barierele din calea activit─â╚Ťilor de indexare ale motoarelor de c─âutare. Promovarea unui site pentru a cre╚Öte num─ârul de backlink, sau inbound link-uri, este o alt─â tactic─â SEO.

Pluralul abrevierea SEO poate referi, de asemenea, la “optimizatori pentru motoare de c─âutare”, cei care furnizeaz─â servicii de SEO.